Välkommen till Friskhuset, ett ovanligt gym för vanligt folk!


Friskhuset på Österlen är i första hand ett gym. Här finns konditionsmaskiner i form av cykel, roddmaskin, löpband och crosstrainers.

Styrketräningen kan man antingen göra i form av cirkelträning med lättinställda maskiner eller med dragapparat och andra funktionella redskap såsom balansbollar, TRX, flowinmatta, medicinbollar och hantlar.

Här finns också en vibrationsplatta som stärker skelettet och ökar din blodcirkulation. Bra när man är begränsad i sin rörlighet!

Många som tränar här behöver också massage för att lossa på spänningarna. Kontakta gärna Gudrun för att få mer information.

ForMe- Livsstilsprogrammet för dig som vill gå ner i vikt!

Vår hälsokonsults uppgift är att coacha, stötta, peppa och inspirera. Att följa med dig från start till målgång, som kostrådgivare, coach och pålitlig vän – i en och samma form.
Tillsammans jobbar vi med ForMes olika delar: Tänk, Njut, Ät och Träna. Allt för att du ska få resultat som håller på lång sikt.
Kontakta oss, vi hjälper dig hela vägen in i mål!

http://www.formesverige.se/enhet/simrishamn-2/

Weight Trainer- viktminska med PT!

Kickstarta med Weight Trainer!
Tillsammans med en personlig tränare får du verktygen att nå ditt mål. Enkelt och effektivt för ett långsiktigt resultat! Under Weight Trainer-programmet träffar du din coach regelbundet, tränar i ”smallgroup” två gånger per vecka och skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

 

Foodbox- din egen kock!

Foodbox ger dig resultaten du önskar!
Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god och näringsriktig mat som redan är färdiglagad och perfekt anpassad för dig.
13 olika smakrika maträtter i lagom portioner.
Med en ”kickstartmånad” kör du igång med både träning och kostupplägg som ger överraskande resultat!

 

INBODY MÄTNING

Din hälsa beror på mer än bara din vikt. En InBody vägning visar hur fördelningen av muskler, fett och vatten ser ut i din kropp ger en tydlig bild av hur kroppen mår. En InBody vägning kan hjälpa dig att styra din kost och träningsplan så att du når dina mål.

Du ska vara över 18 år för att göra en mätning med InBody. Personer med pacemaker ska inte göra InBody-mätning.

 

För att få mer kroppskännedom rekommenderar jag dig att prova på Feldenkraismetoden hos Birgitta!


Hitta till Friskhuset

Välkommen till Friskhuset, ett ovanligt gym för vanligt folk!