Kirsten Wexö driver Friskhuset

Här på Friskhuset jobbar jag främst med livsstilsförändring i grupp, samt att instruera, ser till att du som tränar här gör rätt och att du trivs! Jag är undersköterka i grunden och har jobbat inom sjukvården sedan 1994 och fram till 2009. Har jobbat med livsstilsförändring sen 2009 är Dipl stress & friskvårdsterapeut med KBT- inriktning, har även gått en 3 årig processutbildning i 5 steg genom xtravaganza, vilket innebär att jag har jobbat mycket med kost, träning, mental träning samt mental näring. Certifierad Ät & Lev Paleo. Jag är även Jallabina (dancefitness), styrke och stavgångsinstruktör..

Friskhuset det ovanliga gymmet för vanligt folk, vi står för framgång, utveckling, välbefinnande och balans.

  • Hälsosamma kostvanor.
  • Hitta rörelseglädje i träningen, känna tillit till våra kroppar och att vara vän med kroppen.
  • Mental träning, ökad närvaro och medvetenhet.
  • Viktminskning med snabba resultat och långsiktig varaktighet

På Friskhuset erbjuder vi en peppande, personlig och mysig miljö där du tränar och hämtar din kraft, skapar reflektioner och hittar din återhämtning. På Friskhuset uppmanar jag dig att känna efter hur ofta du mår bra av att träna, med vilken belastning och hur länge. Det är du som är expert på dig själv!

InBody är vågen som mäter dig från insidan och som gör det möjligt för dig att se hur fördelningen av muskelmassa, fettprocent, viceralt fett, mineraler, proteiner och vätska ser ut i din kropp. Fettprocent hos män bör ligga runt 15% och för kvinnor 23%. InBody är validerat till 98.6% mot en dexa röntgen på sjukhuset. Den är alltså väldigt noggrann och det är därför svenska elite idrottare använder den regelbundet. Vi använder InBody i alla våra viktminskningsprogram.

Kirsten - Suzanne - Birgitta - Gudrun - Cissi